Find billig e juice til din e cigaret

27 maj 2019
Astrid Pedersen
Find billig e juice til din e cigaret

Når smøgerne skal lægges på hylden – til gavn for såvel dit helbred som for din pengepung – står hjælpemidlerne nærmest i kø. Nikotin plastre, piller, tyggegummi og mundspray er blandt de meget populære erstatninger for de daglige smøger. Desværre fjerne disse former for afvænnings midler kun den fysiske afhængighed, som i de fleste tilfælde viser sig at være den mindste del af problemet.

Har man i mange år været fast ryger, vil en meget stor del af vanen bestå i de daglige pauser, hvor man suger på en cigaret i selskab med de andre rygere på arbejdspladsen – for slet ikke at tale om festsmøgen, som i sig selv udgør den bedste undskyldning for at gå afsides med en lille, eksklusiv klub. Derfor har mange mennesker måttet erkende, at de fungerer bedst, når de har noget at ryge på. Og derfor er e-cigaretter en af de bedste overgange mellem tilværelsen som ryger og det røgfri liv.

Køb e-cigaretter og e-juice online – det betaler sig

Er du en af dem, som hellere vil vape end suge tjæreholdig røg i dine pauser og til fester, kan du med fordel købe såvel dine elektroniske cigaretter som diverse tilbehør dertil i en online shop. Du sparer penge, tid og besvær, og får typisk adgang til et langt større og mere varieret udvalg af produkter, end du vil kunne finde i en fysisk butik.

Ønsker du at prøve forskellige smagsvarianter af e-juice, kan du finde mange billige varianter fra anerkendte producenter på esug.dk. E-juice – som er den væske, som giver dampen fra din e-cigaret aroma og fylde – kan antage mange forskellige smagsvarianter, og indeholde mere eller mindre nikotin.

Hos esug.dk kan du købe flere produkter ad gangen, og prøve dig frem, indtil du finder netop den variant af e-juice, som passer til dig. Se hele det store udvalg på esug.dk

Flere Nyheder