3 gode råd til dig der skal finde en revisor

28 January 2022
Steffen Hansen

editorial

En revisor er en dygtig fagperson at have ved sin side, hvis man har startet sin egen virksomhed, eller hvis man generelt skal have hjælp til sin økonomi. En dygtig revisor kan godt kræve lidt research at finde frem til, fordi man har flere ting, som man skal være opmærksom på.

Det har vi skrevet lidt mere om i dette indlæg. Så læs med her, hvis du skal bruge en dygtig revisor til din virksomhed og få vores gode råd til, hvordan du finder en.

 

revisor

 

 

1. Gør din research via hjemmesider

Vores første råd er at kigge på flere revisorers hjemmesider. Du kan normalt finde de fleste firmaers websteder via Google. Du bør læse på deres hjemmesider om deres generelle profil, vision og kompetencer, samt se på de tjenester, de tilbyder.

Ligesom os forsøger de fleste revisorer at sælge sig selv så godt som muligt på deres hjemmeside. Kig godt efter, så får du et bedre indtryk af, hvad hvert enkelt firma har at tilbyde, og hvordan de arbejder. Så søg efter revision i Viborg gennem Google.

 

2. Få en snak med flere

Når du har set på flere hjemmesider, er det tid til at ringe til revisorerne. At ringe er den bedste måde at få et første indtryk af, om du kan lide deres tilgang og personlighed eller ej. Der skal gerne være en god kemi mellem dig og din revisor, da det er din personlige rådgiver, når det kommer til din økonomi.

Du kan stille spørgsmål som f.eks: Arbejder de som moderne revisorer? (dvs. via e-mail, telefon osv.) Hvordan adskiller deres firma fra andre? Det er gode spørgsmål at komme med.

 

3. Læs anmeldelser

Hvis du har fået en liste over revisorer, er det på tide at se, hvad deres kunder mener om dem. Det kan være en idé at søge efter anmeldelser på Google. Hvis du finder en eller to dårlige anmeldelser, skal du ikke lade dig afskrække af det. Alle firmaer har utilfredse klienter, som vil give en dårlig anmeldelse online, så alle kan se den. Men hvis der er flere negative anmeldelser på forskellige websteder, kan det være tidlige advarselstegn.

More articles