3 tips til at finde en maler

06 January 2022
Steffen Petersen

editorial

Det kan være en større opgave, når man skal ud og finde en maler, som kan varetage den opgave man har for døren. Men vi har fundet tre tips, som kan hjælpe dig på vej, så du undgår at blive snydt i processen. Læs med herunder.

Læs online anmeldelser

Et godt sted at starte, er ved at bruge internettet. Her man kan typisk finde alle de informationer, som man skal bruge om et firma. Man kan læse anmeldelser om hvorvidt de har gjort et godt stykke arbejde tidligere, eller om de har gjort et dårligt. Man kan nemlig finde anmeldelser fra tidligere kunder, som ikke er påkrævet at være gode, som hvis det er nogle de selv har udvalgt.

image

Find et firma tæt på dig

Selvom corona gør, at det ikke altid er lige fedt at mødes med folk man ikke kender ansigt til ansigt, så anbefales det, at man finder et firma nær ens bopæl. Det gør nemlig, at de kan komme forbi og give dig et konkret tilbud på den opgave du har for døren, men også, at du ikke skal betale for ekstra transporttid, som hvis firmaet lå langt væk. Kommer du fra Svendborg, anbefaler vi altså, at du finder en maler i Svendborg.

Spørg venner og familie

Det sidste tip vi har til dig, er at du gør brug af dit netværk. Det kan du blandt andet gøre ved at spørge venner og familie ad, om de kender en maler, som kan hjælpe dig med opgaven. Hvis de tidligere selv har brugt en, så vil de kunne sige om det var et godt eller skidt forløb. Derudover kan der potentielt være penge at spare, hvis de kender malermesteren godt, og derfor får rabat. Spørg derfor altid dine venner eller din familie, inden du takker ja til et tilbud.

More articles