Fadølsanlæg – så er festen i gang

27 November 2021
Athene Eriksen

editorial

Fadølsanlæg: Hold de danske traditioner hævd

Vi er i Danmark verdenskendte, for vores evner til at holde en god fest, såvel som vores evner til at skabe øl i verdensklasse. Faktisk er nogle af de mest solgte øl på internationalt plan, kreeret i Danmark og dette er en stolthed for de fleste danskere.

Siden tidernes morgen har dette været en del af vores historie og det bliver det ved med at være. Der kommer løbende nye variationer til og disse bliver udforsket og nydt, med største glæde. Derfor er der ikke en festlig anledning, som ikke kan tages til nye højder, ved at tilføje et fadølsanlæg til disse. 

Til den professionelle 

Fordi bæredygtighed bliver mere og mere essentielt, både på verdensplan såvel som i vores lille land, så kan et fadølsanlæg være en let og enkel vej, til at mindske spild af ressourcer. Dette kan både bidrage til en mere grøn markedsføring, såvel som trække flere kunder til.

Derudover vil indtægterne blive maksimeret, ved at minimere arbejdstid benyttet, på at servicere den enkelte gæst. Ydermere vil det være en bedre investering at benytte fustager, end det vil være at erhverve sig flasker og dåser, så der findes praktisk talt ikke andet end fordele, ved at vælge et fadølsanlæg til dit arrangement eller event. 

image

Til den private 

Vi ved alle, at det kan være en anstrengende pligt, at være en god vært. Dette kan ofte kræve en stor indsats til indkøb, service og en masse løben frem og tilbage. Samtidigt betyder dette, at du har mindre tid med dine gæster og til selv at nyde din fest. Vælger du at erhverve dig et fadølsanlæg, letter du denne byrde, ved at uddelegere den til dine gæster og samtidigt mindske den efterfølgende oprydning. 

Find dit fadølsanlæg til din næste fest eller arrangement her.

More articles