Mangler du en ny massagebriks?

06 January 2021
Anne-Mette Hansen

editorial

Som massør eller behandler har du brug for en god briks. Én du kan have i din klinik, eller én du kan tage med ud på kundebesøg i private hjem eller hos virksomheder. Den stationære briks til klinikken skal være komfortabel og slidstærk. Mens din transportable briks skal være funktionel og let at pakke ned igen. 

Hvilken briks skal du vælge til netop din forretning? Læs med her, og bliv klogere på massagebrikse.

Hvilken massagebriks skal du vælge?

Der findes mange forskellige typer massagebrikse. Nogle af dem er: Elektriske brikse, transportable brikse og stationære brikse. 

Elektriske brikse

En elektrisk massagebriks er smart, hvis du har behov for at hæve eller sænke personen, når du skal give massage eller yde en anden form for behandling. Det kan gøre det lettere for dig som massør at få briksen op i den helt perfekte arbejdshøjde. Det gør det også lettere for patienten at skulle kravle op på en knap så høj briks.

Transportable brikse

En transportabel massagebriks er ideel, hvis du holder til forskellige steder. Det kunne f.eks. være, hvis du ofte tager på kundebesøg i private hjem eller hos virksomheder. Her giver det mening at have en smart briks, der er komfortabel at ligge på, men som også let kan foldes sammen igen. 

Stationære brikse

Søger du en ekstra stabil briks? Så skal du vælge den stationære type. Denne yder også den ultimative komfort til klienten. Denne briks giver mening at vælge, for dig der har en fast klinik, du behandler i, men som ikke nødvendigvis har brug for en elektrisk briks.

Tilbehør til din massagebriks

Der findes alverdens tilbehør til massagebrikse. Det er lavet for at gøre det mere komfortabelt for klienten, f.eks. med nakke-/hovedstøtter, graviditetsprodukter eller armstøtter, eller med bæretasker og transportvogne, der gør det lettere for dig at have briksen med på farten. 

More articles