Hvorfor du skal overveje re-emaljering af dit badekar

25 October 2021
Steffen Hansen

editorial

På et badeværelse er der mange ting, der skal have regelmæssig behandling for at sikre, det kan holde i længere tid. En af de ting er dit badekar. Et badekar er en dejlig ting at have. Det skal naturligvis se indbydende ud, så alle og enhver får lyst til at tage sig et bad i den. Men hvordan kan du være sikker på, at badekarret holder sin flotte ydre? Det vil vi forklare dig i dette indlæg. Læs med her, hvor vi vil komme omkring, hvorfor du bør overveje at få re-emaljering på dit badekar. 

 

 

 

1. Det er nemmere at rengøre

Hvis du har et gammelt badekar, som du har forsøgt at gøre rent med diverse rengøringsmidler, så kan re-emaljering være den løsning, du har stået og manglet. Når der bliver lagt en ny emalje på, så kan dit badekar komme til at se helt nyt ud. Re-emaljering sikrer, at badekarret kan holde i længere tid, og det kommer også til at se mere indbydende ud. Du sparer også penge ved at give dit badekar re-emaljering, fremfor at skifte det helt ud med en ny. Det vil spare dig tid på rengøringen, fordi alt snavset bliver fjernet i forbindelse med behandlingen, og du skal kun sørge for almindelig rengøring af dit badekar efterfølgende. 

 

2. Det kan sparke liv i ældre badeværelser

Hvis du har købt en ældre bolig, med relativt fine badeværelser, så kan du sparke liv i det med emaljeringbehandling. Det kan være på et af badeværelserne, at der står et gammel badekar, der trænger til en ny farve og emalje.  Det kan også være en ældre bruseniche, hvor klinkerne trænger til en kærlig hånd. Du kan kontakte firmaer, der har ekspertise inden for området og få dem til at lave en total renovation af dit badeværelse, så det kan komme til at se ud som et nyt. 

 

More articles