Lej en smart kaffevogn i Silkeborg

07 December 2020
Astrid Pedersen

editorial

Hvis du går gennem byen en ganske almindelig morgen eller formiddag, kan du ikke undgå at støde på en af de nye smarte mobile kaffebarer, som står opstillet rundt omkring i bybilledet. Typisk vil du se kaffeknallerter eller kaffevogne på befærdede åbne pladser, for eksempel på torvet foran tog stationen eller foran større arbejdspladser.

Hos en kaffevogn eller en kaffeknallert kan det travle arbejdende folk bestille en kop dampende varm kaffe efter eget valg og således forsøde begyndelsen på arbejdsdagen. Det er lækkert at kunne påbegynde arbejdet i selskab af en kop velbrygget mokka frem for den flade kaffe fra termokanden eller det sure sprøjt som ofte kommer ud af kaffe automater på kontorer. Og så får man bare mere motivation helt fra morgenstunden af.

Forkæl dine medarbejdere med frisk kaffe fra en kaffevogn eller en kaffeknallert

Hvis du ønsker at give dine medarbejdere mulighed for at komme godt fra start på en lang arbejdsdag kan du overveje selv at leje en mobil kaffebar.

Du kan for eksempel lave en aftale med Kaffeexpressen om at have en kaffeknallert eller en kaffevogn stående foran firmaets hoved indgang eller i kontorbygningens reception en times tid hver morgen, således at medarbejderne får mulighed for at tage en kop lækker kaffe med op på kontoret. På den måde giver du samtidig de ansatte et ekstra incitament til at møde ind tidligt.

Ønsker du ikke at gøre en kaffevogn eller en kaffeknallert til en hverdags foreteelse kan du vælge at lade den komme forbi på udvalgte dage – for eksempel mandag eller fredag – hvor medarbejderne har brug for lidt ekstra motivation for at møde ind. Og du kan selvfølgelig også blot vælge at leje din mobile kaffebar på ad hoc basis for eksempel i forbindelse med reception eller møde.

Du kan læse mere om kaffeknallerter og kaffevogne på https://kaffeexpressen.dk/kaffevogn-silkeborg/ 

More articles