Bestem selv menuen, selvom du bestiller mad ud af huset

15 October 2021
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Måske har du ikke lyst til at bestille mad ud af huset, fordi du er bange for, at der ikke vil være noget, som du kan lide. Det vil jo være virkelig ærgerligt, når det nu er din fest. Der skal jo gerne være noget, som, du også synes, er lækkert at spise. 

Heldigvis har du dog en høj grad af selvbestemmelse, når du bestiller mad hos Kokken og Jomfruen. Hvis du vælger deres festmenu, har du mulighed for selv at sammensætte menuen ud fra en række retter, som de har defineret på forhånd. Dermed skal du altså bare vælge de retter blandt deres udvalg, som du godt kan lide. 

Du starter med at vælge kødet. Der kan du vælge mellem skinkesteg, oksesteg, kalvesteg, oksefilet og oksemørbrad. Du må vælge en type kød til din festmenu. Hvis du gerne vil have flere forskellige former for kød, kan du i stedet vælge en af deres buffeter. Se mere på https://www.kokken-jomfruen.dk/ 

Tilbehør, dessert og forret 

Når du har valgt kødet til din festmenu, skal du vælge, hvilket tilbehør du gerne vil have til. Du kan vælge mellem flødekartofler, ovnbagte kartofler, hvide og brune kartofler og saltbagte kartofler. Du kan vælge en af kartoffelretterne. 

Derudover kan du vælge to salater. Der kan du vælge mellem retrosalat, grøn salat med æbler, broccolisalat, æble-selleri salat, tomatsalat og bulgursalat. Det er selvfølgelig også vigtigt, at du får valgt en lækker sovs til kødet. Der har du mulighed for at vælge en. Du kan vælge mellem rødvinssovs, bearnaisesovs, vildtsovs, whiskysovs og noget, som Kokken og Jomfruen kalder den gode sovs. 

Når du er kommet så langt, er det tid til at vælge forretten. Der er muligt at vælge mellem tunmousse, hønsesalat, tarteletter og varmrøget laks. 

Ingen tre retters menu uden en dessert. Der kan du vælge mellem jordbærdrøm, citronfromage, tiramisu, chokoladebrownie og islagkage.  

More articles