Ansøg om online lån og få hurtigt svar

05 August 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er du i akut pengenød, og har du brug for at få dækket et hul i finanserne lige her og nu? Så kan du overveje et online lån.

Hvad kan et online lån bruges til?

Et online lån kan bruges til alt hvad du ønsker at bruge penge på. Måske er du vant til at skulle fremlægge en længere fristil for din bank rådgiver hver gang du ønsker det mindste lille lån, eller blot en forhøjelse af din kasse kredit. Men med et online lån er ingen retfærdiggørelse nødvendig.

Du kan optage et online lån til renovering af din bolig, eller du kan bruge pengene på en ferie, en ny cykel, eller det par støvler du har ønsket dig i mange år. Der er ingen der stiller spørgsmålstegn ved din motivation for at ansøge om – og optage – et online lån. Og dette er en af de helt store fordele ved at optage et online lån.

Er det ikke risikabelt at optage et online lån?

Måske har du dine betænkeligheder ved at optage et online lån. På en måde er disse da også fuldt ud berettigede. Det er nemlig vigtigt ikke at gå over gevind med optagelse af lån uanset om disse optages gennem din egen bank, et realkredit institut eller en online långiver. Ingen har vel lyst til at sidde i bundløs gæld resten af sine dage.

Men når dette så er sagt er der ingen særlig risiko forbundet med det at tage et online lån. Det er klart at rente satserne er lidt højere på et online lån end på et almindeligt forbrugs lån optaget i din bank – eller eksempelvis et bil lån. Når du optager et online lån er der nemlig ingen krav om at du stiller sikkerhed for lånet. Og denne frihed betaler du altså for med lidt højere udgifter til renter.

Lån penge hos Ikano Bank via hjemmesiden ikanobank.dk

More articles