Årsager til at en corsage ikke passer længere

10 December 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Generelt er der to områder, som en corsage skal kunne passe til ens krop på. Det drejer sig til dels om, hvordan den sidder på ens krop, og det andet handler om, hvordan dens stil er.

Man bestemmer helt selv begge dele, når man vælger denne, men man er nok låst fast i, hvordan den skal passe en fysisk, da man nok ikke lige kan smide mange kilo på eller tabe sig gevaldigt meget, hvis man skal have lige den, der passer en selv ret hurtigt – i hvert fald ikke på en sund måde.

Måske findes en corsage kun i en udgave, som er til større kvinder, eller man kan kun få den i et udseende, som fås i større størrelser.

Så kan man altid forhøre sig hos forhandleren, om man kan hjemskaffe en model, der passer i størrelse og udseende, men sådan kan man ikke altid have heldet med sig.

De to områder kan ændre sig med tiden

Men med tiden kan en corsage måske ikke passe en længere, og det behøver ikke at have noget at gøre med, at corsagen er gået i stykker.

Det kan simpelthen være som det første, at man har mistet interessen for at have sådan en på, eller man ikke har en årsag til at bære den.

Så er der det velkendte med, at man måske ikke kan passe den med kroppen længere, så man er nødt til at skaffe sig en model, der er større eller mindre. Det er nok det mest velkendte eksempel.

Så er det udtrykket på corsagen, hvor den måske har en stil, man kunne lide for perioder siden, men som ikke siger en noget nu.

Den slags kan ændre sig bevidst med moden, eller som man ændrer stil. Eller man finder en corsage frem, som man ikke har brugt længe, som man så indser, at den slet ikke tiltaler en længere, så man bortskaffer den.

More articles