Bedste måder at opbevare fugtighedscremer på

24 June 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er jo ikke alle ting, der kan holde sig fugtige for evigt, så hvis man for eksempel skal have det optimale ud af en fugtgivende creme, så er man nødt til at have omtanke på den, hvordan man bruger den, for ellers kan den godt gå til spilde.

Den creme har muligt en udløbsdato på, hvor længe den er værd at bruge, hvor effekten og brugbarheden af sig selv vil udløbe, men hvis du ikke sørger for at opbevare den korrekt, så vil du ikke kunne benytte den før den givne dato.

Det er lidt at sammenligne med, når du åbner en fødevare, som du agter at bruge over flere omgange: pludselig går den fra at have en længere udløbsdato til kun at kunne holde sig et par dage i køleskabet.

Så hvad gør man lige med en fugtighedscreme for at få den til at holde sig bedst muligt?

Sørg altid for at holde den creme fugtig

Du skal altid sørge for at have den creme i sin tube eller bøtte eller noget tredje, som den er kommet i, for det er denne beholder, som den er skabt til at være i.

Du skal sørge for, at den er godt lukket, når du ikke bruger den, om den skal skrues fast godt med låg eller noget andet.

Er den bare en anelse på klem, så kan luften og andet gøre, at den tørrer ud.

Skal du bare bruge en lille smule på en rejse, så kan det ikke svare sig at lægge det over i en mindre beholder: du bør tage den oprindelige beholder med dig.

Apropos når du rejser, så er det også en smart idé at pakke beholderen med cremen ind i en pose, hvis der skulle gå hul på beholderen, mens du rejser, da det så vil svine mindst muligt.

Når cremen er udtørret af den ene eller anden grund, så er den ikke god at bruge mere.

More articles