Bliv en bedre projektleder med Project kurser

08 January 2020
Astrid Pedersen

editorial

For en projektleder er der nok at holde styr på. Der er tidsplaner – og ikke mindst budgetter – som skal overholdes, de rette ressourcer skal tildeles til de forskellige opgaver, fremdriften skal trackes, og diverse interessenter skal holdes orienterede.

Dette betyder, at en projektleder, foruden at drive projektet fremad, også skal koncentrere sig om at udfærdige informativ afrapportering og præsentationer, som skal forelægges ledelse, styregruppe og andre, som måtte have en aktie med i projektet. Selv den mest drevne og erfarne projektleder kan godt gå hen og miste overblikket, når projektet er ved at køre af sporet. Og derfor er det vigtigt at have et solidt projektstyrings værktøj ved hånden, som kan hjælpe med at forebygge katastrofer såvel som mildne effekten af disse.

Microsoft Project – projektstyrings programmet for den smarte projektleder

Er du selv projektleder, og søger du efter et solidt arbejds redskab – så er Microsoft Project helt sikkert noget for dig. Microsoft Project hører til i den absolutte spydspids hvad angår projektstyrings værktøjer. Den smarte applikation er både brugervenlig og versatil, og kan konfigureres til at passe til enhver type og størrelse projekt.

En af de helt store fordele ved at blive skarp i Microsoft Project er, at Microsoft Project bruges af projektledere over hele verden. Satser du således på en international karriere som projektleder, er det en rigtig god idé at kende til Microsoft Project og de mange forskellige muligheder, som ligger i dette program. Microsoft Project kan for eksempel hjælpe dig med at holde styr på projektets økonomi som en funktion af ressourcernes pris og forventede leverance tid, så budgettet ikke skrider i sømmene.

Find dit Microsoft Project kursus online

Hvis du gerne vil vide mere om Microsoft Project, kan du tjekke 4D, som med jævne mellemrum afholder Microsoft Project kurser København. Læs mere på 4d.dk

More articles