Bryg øl i mange varianter med et lækkert bryganlæg

04 April 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er du en af de mange danskere, som ønsker at gøre ølbrygning til din nye hobby? Så kan du trygt læse med i det følgende og få en introduktion til hvorledes du kommer i gang med ølbrygning.

Kom godt ud over rampen med ølbrygning – køb et Start Sæt

Med et Start Sæt fra Albryg er du rigtig godt hjulpet på vej i din nye karriere som amatør brygmester. Et Start Sæt indeholder alt, hvad du behøver for at fremstille de gyldne og velsmagende dråber hjemme i privaten. Det fylder ikke så meget, koster ikke en bondegård, og er en rigtig god indgang til at lære om brygge processens mysterier.

Når du således har prøvet dig frem med dit Start Sæt igennem en periode, og er blevet bidt af ølbrygning, kan du vælge at opgradere til et mere avanceret bryganlæg. Her kan Albryg også hjælpe dig. I den online shop på albryg.dk finder du nemlig et stort og varieret udvalg af flotte og funktionelle bryganlæg til lave priser.

Hvilket bryganlæg skal jeg vælge?

Har du besluttet dig for, at tiden er inde til at løfte din nye hobby op på det næste niveau, kan du med fordel tage et kig i bryganlæg sortimentet hos Albryg. Her finder du bryganlæg fra danske Brewster, belgiske Brew Monk og tyske Braumeister – og så de totalt overlegne og super avancerede Grainfather bryganlæg, som hører til i den absolutte top klasse inden for genren.

De semi professionelle bryganlæg fra Grainfather anvendes således til pilot produktion hos såvel mikrobryggerier som hos de større bryghuse på grund af deres mange indstillings muligheder, som gør dem i stand til at producere øl på professionelt niveau. Du kan trygt vælge et Grainfather bryganlæg hvis du ønsker den absolute creme de la creme inden for brygudstyr.

Du kan finde dit nye Grainfather bryganlæg på Albryg.dk

More articles