Bryg øl som de professionelle!

28 October 2019
Louise Iversen
Bryg øl som de professionelle!

Er du en af de mange danskere, der er blevet bidt af en gal brygmester? Så læs med her! Hvis du har kastet dig over den opblomstrede hobby, hjemmebrygning, så ved du også, at der kræves specielt udstyr og forskellige ingredienser. Det kan være et større projekt, hvis du skal ud og finde alle remedierne på forskellige sites eller fysiske butikker, men hos Hjemmebryggeren har de gjort det legende let!

Hos Hjemmebryggeren finder du nemlig stort set alt det du skal bruge, til brygning på egen matrikel. Her kan du finde forbruugsmidler som malt, gær, krydderier, humle, sukker, rengøringsmidler, flasker til øl medsamt kapsler til flaskerne.

Hos Hjemmebryggeren tilbyder de faktisk noget så fornemt som det allerstørste udvalg af malttyper! Der leveres fra tre malterier, alle store, og du har dermed mulighed for at afprøve malt fra verdens førende ølbryggende nationer: Belgien, Tyskland og England.

Du finder også nogle helt specielt udviklede All-Grain kits – faktisk landets største udvalg! Der er mere end 130 (!) opskrifter du kan prøve af og eksperimentere med – flere af dem bliver faktisk brugt på nogle af Danmarks mikrobryggerier. Her finder du også opskrifter, der har taget medaljer til Danmarks Mesterskaberne i håndbrygning. Udviklingen af nye opskrifter sker hele tiden, så der er altid nye opdagelsesrejser – du skal bare ta’ afsted!

Men ikke nok med det store udvalg af forbrugsvarer; Hjemmebryggeren leverer også alt hvad du skal bruge, når det kommer til udstyr. Faktisk udvikler og produceres meget af udstyret af det dygtige team ansat ved Hjemmebryggeren – alle som en har de stor erfaring og ekspertise, hvilket er en garant for, at du får det bedste af det bedste.

Eksempelvis har de nyligt udviklet anlægget “Brewster Beacon”, der er det bedst sælgende i landet! Og desuden det eneste på markedet, der er udviklet indenfor landets grænser.

Den rivende udvikling betyder, at du faktisk kan brygge øl som de professionelle – og de smager ligeså godt, hvis ikke bedre!

Besøg Hjemmebryggeren og kom godt videre med din ølbrygning!

More articles