Business Intelligence kurser – når du vil være skarpere på BI

08 January 2020
Astrid Pedersen

editorial

Arbejder du med forretningsudvikling? Så bør du sætte dig grundigt ind i de moderne Business Intelligence strategier.

Hvad er Business Intelligence?

Business Intelligence (BI) er en fælles betegnelse for de processer, arbejds metoder og redskaber, som anvendes til at analysere og fremskrive udviklingen i en virksomhed eller i en organisation. I løbet af en Business Intelligence proces vil diverse rådata indsamles og bearbejdes med det formål at skabe overblik over eksempelvis virksomhedens økonomiske vækst eller det modsatte.

De bearbejdede data anvendes til at understøtte vigtige forretningsmæssige beslutninger på højere niveauer såvel som på det operative plan. Business Intelligence indbefatter såvel metoderne til indsamling og behandling af data som de procedurer, som tages i anvendelse ved analyse og rapportering.

Hvor kan jeg lære mere om Business Intelligence?

Hvis du ønsker at specialisere dig inden for Business Intelligence – et forretnings område i hastig vækst og med gode beskæftigelses muligheder – kan du for eksempel lægge ud med at deltage i et af de mange kompetente Business Intelligence kurser hos 4D.

4D er en dansk kursus udbyder med base i det indre København, som gennem mange år har hjulpet alle typer medarbejdere med at opnå en bedre IT forståelse og optimerede arbejdsgange i deres daglige virke. Uanset om du opererer på leder plan, eller om du er medarbejder i Research and Development, kan du have glæde af et dybdegående kursus i Business Intelligence. Du vil kunne lære om alt fra grundlæggende data indsamling og behandling af indsamlet data til udfærdigelse af rapporter og visualiseringer, som synliggør alt fra projekt idéer til resultater.

Hos 4D finder du Business Intelligence kurser, som henvender sig til såvel udviklere og administratorer som til dig, der har brug for et grundlæggende Business Intelligence kursus, hvori den helt basale datamodellerings metodik gennemgås. Find alle BI kurser på 4d.dk

More articles