De gode grunde til at få papkrus med logo

31 May 2021
Silje Hansen

editorial

Hvis der er en reklameartikel, som er særligt populær, så er det papkrus med logo, og det er der ikke noget at sige til. Det kommer du forhåbentlig også selv til at nikke ja til, hvis du læser med herunder. 

Hvorfor anskaffe sig papkrus med logo? 

Gør dig ekstra bemærket hos din målgruppe 

Når du trykker dit logo på papkrus, så er du med til at gøre dig ekstra bemærket hos din målgruppe. For hver gang dit logo ses og bemærkes, så vil de nemlig blive mere bekendte med netop dit brand. Og det kan samtidig gøre det nemmere for din målgruppe at huske dit brand i andre sammenhænge hvilket selvfølgelig er et stort plus. 

Få mere synlighed i bybilledet

I og med at et papkrus er nemt at tage med rundt, så kan du også få ekstra synlighed i bybilledet, når din kop kaffe nydes ude. 

Få fingrene i en relativt billig reklameartikel 

Noget som selvfølgelig også skal nævnes ved papkrus med logo er, at det er en relativt billig reklameartikel. Du kan derfor også købe ekstra stort ind, og uden at det er noget, som vil være en stor udgift for dig. 

Papkrus er nemme at tage i brug 

Den gode reklameartikel er naturligvis også en, som er nem at tage i brug. Det har nemlig noget at sige for, om du kommer til at få det fulde potentiale ud af den eller ej. I denne sammenhæng er papkrus helt ideelle, da de netop er nemme at tage i brug, tage med på farten m.m., hvad end der skal nydes en kop kaffe, te, kakao eller andet. 

Der er generelt mange gode grunde til at anskaffe sig papkrus med logo, og argumenterne du har læst herover er blot få af de ting, som taler for denne reklameartikel: https://hansbruun.dk/reklameartikler/papkrus/.

More articles