De stærkeste batterier i byen!

26 July 2020
Signe Hansen

editorial

Du kender helt sikkert følelsen. Du er måske på tur i vildmarken eller måske på tur i byen, og du har husket alt udstyret, men glemt batterierne. Det er en helt vildt ærgerlig fejl, som du kan undgå ved altid at have nogen ved hånden.

Det smarte cr1620 batteri er et lille knapcellebatteri, der kører på lithium. Det kan ikke genoplades, men levetiden er utrolig lang. Cr1620 batterier har en utrolig lav spænding på kun volt, der gør batteriet særligt velegnet til mindre elektronik.

Det kan for eksempel være en lommeregner, nøgler eller et ur. Hos batteribyen.dk kan du finde et stort og bredt udvalg af batterier til enhver maskine og enhver situation – især de små maskiner. Batterierne er prisvenlige og kan fås fra mærker som Duracell, Panasonic og Energizer.

Dog findes der et stort udvalg af forskellige batterimodeller og -størrelser, der alle fungerer til forskellige maskiner. Derfor kan det give utrolig god mening, at undersøge, hvilken størrelse batteri som netop din fjernbetjening fungerer bedst med. Det er heldigvis ret let. Så snart du ved, at det er et lithium knapcellebatteri, som du skal bruge, er det eneste du behøver at kigge på navnet på batteriet for at kende størrelsen.

For eksempel har cr1620 batteriet en diameter på 16 mm og en tykkelse på 2 mm, mens et cr2450 batteri vil have en diameter på 24 mm og en tykkelse på 5 mm.

Bateribyen.dk leverer både et stort udvalg af produkter i høj kvalitet og en god portion viden og information om hvilke batterier, der findes på markedet, og hvordan du nemmest vælger det rigtige. Firmaet har hjemme i Hedensted i Danmark, men leverer til hele landet. Bestiller du for over 500 danske kroner, så sender de produkterne gratis. Det gælder dog desværre ikke enkelte øer.

Find det rette cr1620 batteri her.

More articles