Del tagrens med professionelle

01 May 2019
Anders Lundtang Hansen
Del tagrens med professionelle

Det er helt forståeligt, hvis du skuer opad og tænker, at du slet ikke kan overskue at skulle til at klatre op på dit tag med din ramponerede stige og flytte rundt på den, som du skal til at komme omkring og rense taget.

Du skal rykke stigen hver gang, du skal bare en meter til højre eller venstre, og det tager en evighed af tid at kravle op og ned hver gang. For ikke at tale om, når du skal kravle rundt på taget for at komme helt omkring.

Måske er du ligefrem nødt til at krave ud af vinduerne for at kunne komme til ved alle krogene på taget for at gøre det rent.

Det kan pludselig blive en farlig opgave for dig at gøre taget rent, og det ville ikke være at foretrække, hvis du faldt ned og slog dig, invaliderede dig eller værst af alt døde.

Nu tror du måske, vi overdriver, og at det kun er noget, der sker i sjældne tilfælde, men hvis man lettere uvant kravler rundt på et tag, så er der både vind og vejr og fugle at tage hensyn til, hvorfor man pludselig kan miste fodfæste, fordi der er glat, eller man lige bliver uheldigt distraheret.

Og så kan det rigtigt galt, meget mere end hvis du bare skulle støvsuge indenfor, og det samme skete.

Vores forslag er derfor, at du tager dit tagrens, som selvfølgelig er Kragelund tagrens, og overdrager det til professionelle tagrensere og siger, at de skal rense taget med det her tagrens.

Sådan ved du nemlig, at taget kommer til at blive virkelig skinnende rent, og at det bliver udført tilfredsstillende og relativt hurtigere, end hvad du selv kan gøre det, fordi de har gode stiger og andet udstyr til at udføre arbejdet med.

Så er du også sikker på, at du ikke udsætter dig selv for unødigt fare, men overlader dette til erfarne mennesker.

More articles