Den bedste gave du kan give dine børn

20 January 2020
Annemette Poulsen
Den bedste gave du kan give dine børn

Det er i dag en tendens, at der er mange børn, der bruger alt for meget tid indendørs og foran deres mange forskellige forme for skærme. Det være sig lige fra deres smartphone, hvor de kommunikerer med deres venner, deres computerskærm, hvor de spiller en lang række forskellige spil eller deres TV-skærm, som indeholder alle de film og serier, som de kan drømme om. Der er derfor ikke meget, der foregår uden, elektronikken er indblandet og bestemt heller ikke udendørs, hvor det er muligt at få lidt friskt luft – som er med til at fremme sundheden.

 

Lær dine børn om tryghed og ansvar

Og det er netop derfor, at du som den bedste gave til dine børn kan give dem et kæledyr. Med et sådan vil de få fokus flyttet til noget andet, de vil komme mere ud hvis for eksempel, der er tale om en hund, der skal gås ture med, og de vil lære at tage ansvar over for noget andet, som virkelig er afhængigt af dem. Det er med sikkerhed noget, som dine børn vil elske. For hvad er mere sjovt og sødt end et dyr, man kan hygge sig med i fritiden og lege med, når det hele bliver lidt for kedeligt.

 

Hvad med en hund, en kat eller en hamster?

Med et kæledyr vil man aldrig nogen sinde føle sig alene. Der er altid nogle små øjne, der venter på, at man kommer og leger, og der er altid en stor hengivenhed, når maden serveres. På den måde vil barnet altid føle tryghed, og det vil hurtigt opleve, hvordan det for alvor er at have en bedste ven, som aldrig svigter en. Tag derfor et kig på en rolig hund, der kan passe ind i familiens rutiner, en lille kat der kan skabe lidt uro hver dag eller måske en sød hamster, der kan kæles med. Læs mere om kæledyr her.

More articles