Detaljerne er vigtige ved videoproduktion

23 September 2019
Anders Lundtang Hansen
Detaljerne er vigtige ved videoproduktion

– Føler du nogle gange, at det er nemmere at springe over, hvor gæret er lavest?

– Tror du ikke, at man vil bemærke nogle småfejl eller mangel på helhed?

– Gider du ikke rigtig lave det sidste og vigtige ved dit arbejde, fordi du ikke orker mere?

Sådan tænker nogle mennesker mange gange, faktisk kommer de fleste af os på de tanker flere gange i livet, for vi ER blot mennesker, der bliver udmattede, trætte, syge eller lignende, og så kan vi ikke yde lige så effektivt, som vi ellers ville ønske – eller burde kunne.

Vi er ikke robotter, der kan arbejde uendeligt, så længe vi bliver repareret, smurt med olie eller lignende eller skal have løn og mad og drikke.

Der er dog virkelig stor forskel på, om man ikke er i stand til at producere mere arbejde fra hånden, hvorfor man føler sig skyldig og har dårlig samvittighed over at kunne det; og så når man kigger sig over skulderen og tænker, at man nødig skulle lægge 100 procent i ens arbejde, for så forventer chefen jo nok, at man gør det hver gang.

Leverer man kun 90 procent, så bliver det også den forventelige standard fra ens overordnede, og sådan kan man faktisk får en hel karriere kørende, indtil pensionen venter.

Men hvis man har ambitioner om at nå langt, så skal man gøre ALT, hvad man kan – også når ens kendskab er begrænset.

Et eksempel kunne være, at man bliver sat til at lave en videoproduktion, hvor man forsøger sig frem, fordi ens evner er begrænsede.

Her skal man ikke give op, når man ikke kan mere, men hele tiden lægge alt i opgaven, så alle detaljer står knivskarpe.

Kommer man til kort, så er det måske med at hyre arbejdende folk ind udefra, der kan hjælpe dig med opgaven eller helt klare den for dig.

Angående videoproduktion kunne det være dem her: https://www.jacobpelle.com/

More articles