Disse ting taler for at hyre hjælp til at rydde et dødsbo

28 April 2022
Silje Hansen

editorial

Står du og din familie med et dødsbo, som I skal håndtere? Så kan I komme på lidt af en opgave. Ofte er det nemlig sådan, at der er meget at se til, når et helt hjem skal ryddes. Det kan derfor også være guld værd, at der hyres hjælp til denne del. 

Ting der taler for at hyre hjælp til et dødsbo 

Få hjælp til at pakke alle tingene sammen 

En første ting der taler for at hyre hjælp til et dødsbo er, at der er hjælp at hente til, at alle tingene i hjemmet kan pakkes sammen. Og det samme gælder naturligvis med at få ting fragtet til genbrug m.m. 

dødsbo

Få hjælp til at sælge ting, der ikke går i arv

Med hjælp til et dødsbo kan du se frem til, at de kan stå for at sælge diverse ting, som ikke skal gå i arv. For denne del kan bestemt også være svær og uoverskuelig selv at stå med. Du skal naturligvis være klar over, at det 100 % er dig, som er med til at definere, hvilke ting der skal sælges, og hvilke der ikke skal. 

Du får tid til at bearbejde dit tab 

En tredje ting der taler for at hyre hjælp til et dødsbo er, at du får tid til at bearbejde dig tab. For når du har mistet, så kan det være noget så uoverskueligt, at du skal stå med en praktisk ting som en bolig. Den kan nemlig være spækket med mange minder og stunder, som man har haft med den afdøde. Derfor kan det også være ekstra nødvendigt med tid til at bearbejde det tab, man lige har oplevet. 

Der er hjælp at hente i hele landet 

En sidste ting der skal fremhæves er, at der ofte er hjælp at hente i hele landet. 

More articles