En god Volvo kan nærmest gå i arv

05 maj 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Kender du den vittighed om, hvad der ville ske, hvis man kolliderede en Nokia-telefon af den gammeldags slags med en Volvo af en hvilken som helst type?

Man kender ikke resultatet, for enten ville universet implodere, eller også står de stadig og presser sig mod hinanden, uden der er sket nogle skader.

Meget kan man nemlig sige om vores svenske broderfolk, men de evner virkelig at lave nogle biler, som der er robuste og kan holde til en del, og det kan måske have noget at gøre med, at de ville lave nogle forholdsvis simple biler i forskellige former, som der kunne fungere i både gader og oppe i højere terræn.

Resultatet er i hvert fald blevet så fantastisk, at selvom nogle Volvoer ikke ser ud af meget, så kan de en hel del.

Og de er også forholdsvis nemme at gå til, når man skal udskifte noget på dem reparere dem. Derfor er det blevet den foretrukne biltype for mange mennesker.

Volvo

Volvoen kan virkelig holde i markant lang tid

For nogle mennesker bliver det endda en hel livsstil, hvor de ikke kan forestille sig, at de ejer andet end en Volvo, og de ser ned på andre mennesker, som der vælger andre biltyper.

Som regel vælger mennesker forskellige biltyper gennem livet, og de kan endda have forskellige biler samtidig, hvilket gør sig oftest gældende i den samme husstand.

Men når man først er blevet forelsket, så sværger man til det samme, og man bliver ekspert i det, om man så kan lide at anskaffe sig veteranbiler i form af Volvoer, eller man søger efter de nyeste, som der bliver lavet.

Man snakker viden med andre mennesker, der har interesse for Volvo, og man er overbevist om, at man vil sørge for, at ens kommende generation også engagerer sig i Volvo – for hvordan skulle man kunne gøre andet?

Flere Nyheder