Englekort – Sjov og sundt for sjælen

20 September 2021
Lykke Holzmann Søby
image

editorial

Angel Cards er den perfekte måde at oprette forbindelse til himmelske venner og så de er lette at bruge.

Englekort er kortpakker fuld af inspirerende og motiverende ord og sætninger. Ordene er inspireret af englene selv og kortpakken består af alt fra 36 til hundrede eller flere kort. Kortene kan have illustrationer med billeder af engle eller smukke åndelige billeder, der nogle gange refererer til ordene på kortet.

Mindre skræmmende end tarotkort

Englekortene behøver ingen særlig træning og kan bruges inden for få minutter efter åbning af pakken. De fleste pakker har en indlægsseddel eller et hæfte med oplysninger, der giver flere oplysninger om hvert kort eller blot foreslår en række forskellige måder, du kan bruge dem på.

Bekræftelser, inspirationer eller enkle vejledninger

Beskeder på englepakker er altid positive og opløftende. De er velegnede til folk i alle aldre og er helt sikre for børn at bruge. Der er ikke noget skræmmende ved dem og ikke noget mystisk hekseri eller noget om død og ødelæggelse. De er den positive pendant til tarotkort, der ikke er for sarte sjæle.

Sådan vælger du en pakke

Englekort fås fra boghandlere, new age- og krystalbutikker og onlinebutikker. Hvis du er så heldig at deltage i en sjæl-, krops- og åndsfestival, finder du normalt et større udvalg, end du ville støde på i en normal butik.

Du kan vælge pakken udelukkende fra billederne, eller måske er ordene særligt gribende. Prøv at stille et spørgsmål, og vælg et kort tilfældigt. Taler kortet til dig? Hvis du ikke kan komme til at røre ved kortene personligt. Onlinebutikker viser ofte et udvalg af billeder, så du får en fornemmelse af, hvordan kortene fungerer. Selv omslagsbilledet vil give dig en masse oplysninger om pakkens personlighed.

Gamle kort kan sælges

Brugte pakker med englekort sælger ganske godt på nettet, eller du kan endda vælge en pakke englekort baseret på deres salgsværdi; herunder køb af en brugt emballage. Hvis du vil bygge en samling, vil du sandsynligvis erhverve dem på mange forskellige måder. Du skal finde englekort, der passer til din personlighed og stil.

More articles