Få et godt tilbud på bogholder eller revisor online

23 April 2019
Astrid Pedersen
Få et godt tilbud på bogholder eller revisor online

Har du netop startet virksomhed op, og er du ikke helt sikker på, hvordan et regnskab fungerer? Er du i tvivl om, hvad du kan trække fra i skat – og, mindst lige så vigtigt, hvad du ikke kan trække fra? Og hvad med momsen? Hvis du kan nikke genkendende til oven for stående tvivls spørgsmål, bør du overveje at alliere dig med professionelle fagpersoner, som kan hjælpe dig med de økonomiske og finansielle dele af det at drive virksomhed.

Alt for mange håbefulde iværksættere knækker halsen på skatteregler, indberetningsfrister og diverse teknikaliteter i forhold til virksomhedens skattemæssige forhold. Og det er rigtig synd. Som iværksætter bør man fokusere på sin virksomheds kerneområder uden at skulle bekymre sig om, hvorvidt skatteindberetningen er udført korrekt, eller om man risikerer en audit (også kaldet torskegilde) inden for nærmeste fremtid.

Få professionel hjælp fra bogholdere og revisorer

Det bedste, du kan gøre for dig selv og din virksomhed, er altså at outsource det kedelige arbejde med regnskaber, bogføring og revision til bogholdere og revisorer, som er lige så passionerede omkring deres specialområde og arbejde, som du er omkring dit.

Med en dygtig bogholder, som måske et par gange på ugentlig eller månedlig basis kan komme forbi og bogføre dine bilag samt balancere regnskabet, er du sikker på til ethvert tidspunkt at have hånd i hanke med virksomhedens økonomi. Og med en autoriseret revisor, som kan udarbejde en årsrapport på baggrund af dette regnskab, er du sikret rene linjer over for Skat. På den måde ved du præcis, hvad du har af likvide midler, når året er opgjort. Samtidig kan din revisor rådgive dig med hensyn til skattemæssige forhold eller en ændring af virksomhedens struktur og konstruktion.

Du kan finde revisorer såvel som bogholdere, som befinder sig i din virksomheds nærområde, hos Din Lokale Revisor. Læs mere på lokalerevisorer.dk

More articles