Få friske ansatte med firmafrugt!

21 September 2019
Pernille Skovgaard
Få friske ansatte med firmafrugt!

Har du overvejet at opstarte en frugtordning på din arbejdsplads? Det er fuldt forståeligt, for fordelene ved en sådan er mange. Den første, der formentlig vil strejfe dig er, at det er sundt – simpelthen! Og løftes dette faktum højere op kan man sige, at det kan være en medvirkende faktor når den overordnede helbredsmæssige tilstand blandt dine ansatte klarlægges – frugt er spækket med vitaminer, tanker kroppens reserver op og gør den mere modstandsdygtig.

Højst sandsynligt vil en opstart af en sådan frugtordning også blandt de arbejdende ses som en væsentlig personalegode, og du fortæller indirekte dine ansatte, at du sætter pris på dem og ønsker at give dem så gode arbejdsforhold, som overhovedet muligt – at de fortjener “lidt ekstra” for en god indsats for virksomheden.

Med en frugtordning vil det også være en ganske naturlig følgevirkning, at forbruget af kage, slik og chokolade vil dale – fordi frugt i sig selv giver lidt til den sødere tand, men også fordi frugt mætter væsentlig mere end en pose labre larver. Det holder desuden blodsukkeret mere stabilt – man oplever ikke den samme hurtige “rush” som ved at spise en solid håndfuld vingummibamser, men til gengæld oplever man heller ikke det efterfølgende dybe dyk, der faktisk gør dig endnu mere træt.

Med et stabilt blodsukker følger også en bedre koncentrationsevne, og energiniveauet vil forblive fornuftigt helt til fyraften – og det er nødvendigt, da de fleste virksomhedsejere har en forventning til deres ansatte om, at de kan levere resultater dagligt i de gængse otte timer, en arbejdsdag normalvist varer. Hvis dette skal kunne lade sig gøre, så skal der noget indenbords – og med en frugtordning har du på nemmeste vis sikret dig dette.

Besøg den fantastiske virksomhed frugtcompagniet.dk og tegn straks abonnement på levering af firmafrugt – frugtompagniet.dk tilbyder dig en aldeles fremragende service, og det garanteres at lige præcis jeres specifikke behov imødekommes.

More articles