Få hjælp på dit lokale misbrugscenter eller behandlingscenter

26 July 2019
Astrid Pedersen

editorial

Er du ramt af et misbrug i en sådan grad, at du ikke længere føler, du er herre over din egen tilværelse? Så kan du med høj sandsynlighed have stor glæde af et ophold på et behandlingscenter.

Hvad er et behandlingscenter?

Et behandlingscenter – eller et misbrugscenter, som det også kaldes – er et sted, hvor mennesker, som er ramt af et afhængigheds relateret misbrug, kan søge hjælp i forbindelse med afvænning. På et misbrugscenter vil der typisk findes personale, som tilhører forskellige dele af sundheds- og behandler branchen, for eksempel terapeuter (fysio- psyko- og ergo terapeuter), læger og sygeplejersker med speciale inden for misbrugsbehandling, samt særligt uddannede misbrugskonsulenter.

En misbrugskonsulent er som regel en tidligere misbruger, som selv har gennemgået den misbrugsbehandling, behandlingscenteret tilbyder. Derfor vil misbrugskonsulenterne kunne relatere til alle de problemer og kriser, den misbrugsramte gennemlever under sit ophold. Efter endt behandlings forløb vil misbrugskonsulenterne kunne fungere som kontaktpersoner (ofte kaldet sponsorer eller mentorer) for klienterne, således at de får den nødvendige støtte og omsorg under arbejdet med at bygge tilværelsen op på ny.

Behandlingscenter Stien – misbrugsbehandling i trygge og venlige omgivelser

Behandlingscenter Stien er et af de smukkest beliggende misbrugscentre i Danmark – og dertil også blandt de behandlingscentre med den højeste succes rate. Hos Behandlingscenter Stien anvendes den kendte og gennemtestede Minnesota kur som basis for al behandling og terapi.

Når du vælger Behandlingscenter Stien som dit misbrugscenter, kan du forvente en empatisk og holistisk tilgang til dit misbrug. Du vil blive tilbudt såvel gruppe terapi som individuel behandling, således at du er garanteret såvel socialisering som personlig omsorg og udvikling. Du bliver indlogeret på centeret, hvilket sikrer, at du ikke kommer i berøring med hverken dit normale miljø eller de afhængigheds skabende substanser eller aktiviteter. Og efter endt ophold får du tilbudt opfølgende møder og en fast tilknyttet misbrugskonsulent.

Læs mere på https://behandlingscenter-stien.dk

More articles