Få hjælp til boligkøb i Randers hos en dygtig boligadvokat

16 October 2019
Astrid Pedersen
Få hjælp til boligkøb i Randers hos en dygtig boligadvokat

Det danske boligmarked kan virke som en sand jungle – især for første gangs købere, som aldrig har prøvet at handle med hus eller lejlighed før. Står du i den situation, at du er i markedet efter din første bolig, bør du således tage dig i agt – og allerhelst få en dygtig boligadvokat med på råd.

Mogens Freinsilber – din uvildige boligadvokat i Randers

Kigger du på bolig i Randers, er det en rigtig god idé at få hjælp fra en lokal boligadvokat. Dette af hensyn til fysiske møder, som måtte opstå – i så tilfælde er det en fordel, at advokaten har sit virke i området. Hos boligadvokat Mogens Freinsilber kan du altid få råd og vejledning i forhold til købe af hus eller lejlighed i Randers.

Mogens Freinsilber har mange års erfaring udi rådgivning af boligkøbere, og har igennem mange år ydet bistand til kunder, som har ønsket hjælp til alt hvad der vedrører handel med fast ejendom. Mogens Freinsilber er 100% på din side, og har ingen andre interesser end at hjælpe dig til at træffe den bedste og mest hensigtsmæssige beslutning i forhold til køb af bolig.

Firmaet Boligadvokat Mogens Freinsilber ApS er medlem af danske BOLIGadvokater, som udstikker de etiske retningslinjer for advokater, som lever af at rådgive boligkøbere. Disse retningslinjer foreskriver blandt andet, at advokaten ikke må modtage henvisnings honorar – dette er din sikkerhed for, at boligadvokat Mogens Freinsilber er uvildig og nøgtern i sin vurdering af din sag.

Mogens Freinsilber hjælper med alt fra gennemlæsning af dokumentation, som knytter sig til din bolighandel og til den endelige udfærdigelse eller opdatering og tinglysning af det til boligen hørende skøde. Du kan med andre ord få hjælp til alt, hvad der drejer sig om handel med hus eller lejlighed, hos Mogens Freinsilber. Læs mere om boligadvokat Mogens Freinsilbers ydelser på freinsilber.dk

More articles