Få hjælp til opførelse af træterrasser på Sjælland

14 January 2021
Astrid Pedersen

editorial

Sommerferien 2021 bliver for mange danskeres vedkommende tilbragt herhjemme i Danmark. Hører du til de heldige som er i besiddelse af et hus med egen rummelig have er det oplagt at nyde de lyse timer i denne – eventuelt på en smuk og vel designet træterrasse.

Hvordan bygger jeg min egen træterrasse?

Selv om det selvfølgelig sagtens kan lade sig gøre selv at fremstillet en ganske enkelt træterrasse ud af brædder og klodser kan det på det kraftigste anbefales at lade en faglært håndværker forestå denne opgave. Dette gælder i særdeleshed hvis din have ikke blot består af en flad og plan græsplæne men er karakteriseret ved flere niveauer – eller hvis du bare ønsker dig andet og mere af din træterrasse.

Med en dygtig tømrer til hjælp vil du kunne få en træterrasse som faktisk repræsenterer en vis værdi, og som derfor vil kunne øge prisen på din bolig i forbindelse med et salg. Og så vil du samtidig få en mere helstøbt løsning med mange muligheder og flotte detaljer.

Hvem kan hjælpe med opførelse af træterrasser på Sjælland?

I Humlebæk nord for København finder du virksomheden Kun Terrasser ApS, som igennem en årrække udelukkende har beskæftiget sig med design og opførelse af smukke, eksklusive træterrasse.

Kun Terrasser ApS er ejet og drevet af tømrermester Andreas la Cour som har en særlig passion for at bygge træterrasse i høj kvalitet, skræddersyet til den enkelte bolig og fremstillet af holdbare og bæredygtige materialer. Når du lader Andreas la Cour designe din nye træterrasse kan du være sikker på en solid konstruktion og et smukt trædæk som du kan glæde dig over hver eneste dag.

Andreas la Cour har en solid portefølje af tidligere projekter i København, Nordsjælland og Odsherred – og du kan se dem alle på Kun Terrasser ApS’ hjemmeside https://www.kun-terrasser.dk/ 

More articles