Få professionel hjælp til parterapi i København

02 marts 2021
Silje Hansen

editorial

Det er oftest ikke til at undgå, at der kan opstå konflikter eller kriser i et parforhold. Heldigvis er det også med til at styrke forholdet, da man jo komme stærkere ud af det sammen. Her er det vigtigste at I vil hinanden, og er klar til at kæmpe for at genfinde gnisten eller løse den aktuelle konflikt. Det er ikke altid let at tale om sammen, da det kan være et følsomt emne for den ene eller begge parter. 

Især hvis I begge har en travl hverdag med mindre overskud, når I kommer hjem eller hvis I har små børn i hjemmet. Det er her det kan være en fordel at opsøge en parterapeut. Her vil I typisk komme ind i trygge rammer, hvor der er en anden kommunikation, som giver plads til at I kan dele jeres tanker og følelser for hinanden. 

Hvilken parterapeut skal du vælge til parterapi?

Der er i dag mange psykologer og parterapeuter rundt i hele landet der tilbyder parterapi. Det kan derfor være svært at vurdere, hvem du skal vælge samt, hvem der vil være bedst til at hjælpe jer godt på vej i jeres parforhold.

Det er klart en fordel at kigge lokalt til at starte med, da der kan være en fordel i logistikken, når I skal frem tilbage. Så det enten er tæt på hjemmet eller på arbejdspladsen. 

Det kan være en god ide at tage en uforpligtende dialog med flere parterapeuter for at finde den, som du føler dig mest tryg ved. 

Få professionel hjælp til parterapi i København

Hvis du ønsker hjælp til parterapi i København, kan du med fordel vælge en af de mest populære og velkendte parterapeuter, nemlig camillaw.dk. Hun har flere års erfaring og er god til at skabe plads og rammer for at I begge får stor nytte af parterapien. 

Flere Nyheder