Få ro i krop og sjæl med en lækker massage

05 January 2021
Astrid Pedersen

editorial

I Danmark er massage ikke en del af det offentlige sundhedssystem endsige fast rutine for mennesker, som ønsker at pleje deres fysiske og mentale helbred i det daglige. Og det er faktisk synd.

Man kan nemlig opnå rigtig meget gennem regelmæssig massage. Ud over det at massage på øjeblikkelig basis giver en umiddelbar fornemmelse af velvære og afslappethed vil du faktisk også kunne opnå langsigtede effekter af regelmæssig massage samt mærkbar bedring i kroniske tilstande.

Der ud over kan massage lindre stress symptomer hvilket kan være en stor hjælp i forbindelse med behandling af stress. Og så kan massage forhindre såvel fysiske stress symptomer som sports skader og yderligere skavanker i at opstå idet kroppens væv blødgøres og næres gennem massage.

Hvilken slags massage skal jeg vælge?

Du har måske oplevet at det kan være svært at vælge massage type når du står for at skulle booke en tid. I mange tilfælde kan man vælge mellem fysiurgisk massage, dybde massage, bindevævs massage, wellness massage og måske endda Shiatsu massage. Men du behøver ikke bekymre dig så meget om hvad du vælger. En dygtig massør vil kunne tilpasse såvel tryk som metode til dine behov og sørge for at du får det bedste ud af din massage session.

Hvor får jeg en lækker massage i Skælskør?

Hos Klinik Dam kan du altid booke en tid til massage tilpasset dig og din krop. Klinik Dam er kendt for sin professionelle massage som tager udgangspunkt i det enkelte individs unikke dispositioner og skavanker, og derfor efterlader din krop afslappet og afspændt.

Klinik Dam er centralt beliggende på Nytorv i Skælskør med gode og nemme adgangs forhold og tæt på offentlig transport. Gitte Dam Gensmann fra Klinik Dam er registreret RAB behandler hvilket betyder at du kan opnå dækning for dine massage behandlinger gennem eksempelvis privat tegnet sundheds forsikring. Læs mere på klinikdam.dk

More articles