Få styr på Office-pakken og kør dig selv i stilling til et job

08 January 2020
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Der er mange jobs, hvor det er vigtigt, at du har styr på Office-pakken. Det er for eksempel både med Word, Excel og Powerpoint. Har du ikke helt styr på, er det derfor en rigtig god ide, at du sørger for at få taget et kursus. Det er nemlig med til at gøre, at du vil være kvalificeret til at varetage langt flere former for jobs, og du vil derfor nemmere kunne køre dig i stilling til det rigtige job. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at tage et kursus i Office 365, er hos 4D. De har kursuslokaler ved Strøget i København, og du kan tage en lang række forskellige kurser hos dem. De har også et stort udvalg af kurser i Office 365, og du kan derfor finde et, der passer til det niveau, som du er på.

Du kan først og fremmest tage et gratis kursus, hvor du har mulighed for at få et overblik over, hvad Office 365 pakken kan give dig. Dermed kan du nemt finde ud af, hvilken form for kursus, du efterfølgende skal tage. 

Hvis du er i arbejde, er det oplagt, at du taler med dit arbejde om, hvilke kurser der vil være relevante for dig at tage. Det gør, at du er fuldstændig klædt på til dit arbejde. Derudover kan det også være, at dit arbejde vil betale for kurset. Det er selvfølgelig også en stor fordel for dig. 

Er du arbejdsløs, lan det være lidt sværere at målrette dit kursus til et bestemt job. I det tilfælde kan det være en god ide, at du tager et grundlæggende kursus i Office 365. Hvis du har set en stilling, der ville være dit drømmejob, hvor de har skrevet, at du skal kunne noget bestemt, er det oplagt, at du tager det kursus, så du er klædt på til det. Læs mere på https://www.4d.dk/kurser/online-services/office-365 

More articles