Ferien lykkes at blive afholdt takket være afbudsrejser!

28 June 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

I plejer at tage på ferie hvert år, i hvert fald bare en lille en af slagsen.

I er slet ikke sådan nogle mennesker, der skal bo på femstjernede hoteller og opleve luksus hver dag, før der kan være tale om at have været på en god ferie.

Nogle gange er det bare blevet til en campingtur, og andre gange er det blevet til, at I har kørt på ferie selv; og da I var unge tog i respektivt på interrail.

Selvfølgelig har I da prøvet dyre ferier, der gik til eksotiske lande, men det er på ingen måde et krav fra jeres side, at sådan skal en ferie foregå, hvis den skal være noget værd.

Dog er I blevet vant til, at der skal være en ferie hvert år, for det er jeres tid sammen, og I kan mærke på krop og sjæl, at det er nødvendigt for jer at holde den ferie.

Afbudsrejsen giver jer råd til at holde ferie

Men I år er blevet et spare-år, for I har renoveret jeres hjem, der skulle repareres en bil, der var en større tandlægeregning, og der skulle betales penge tilbage til Skat.

Så der har ikke været meget at lægge til side til ferieopsparingen, som I ellers plejer at gøre det, men I er determinerede på at holde ferie og endda komme ud at rejse lidt væk fra det hele.

Og man siger jo, at så længe der er en vilje, så er der også en vej.

Den viser sig, da I lander inde på rejsetilbud.dk/afbudsrejser, hvor I kan få tips til, hvordan man finder sig billige – og gode – afbudsrejser.

Efter at have lært de tricks at kende, så lykkes det jer da også at finde en afbudsrejse, hvor I ikke bare kommer lidt væk, men faktisk langt væk til et sted, I altid havde ønsket jer at komme til – og så blev det endda gjort økonomisk forsvarligt!

More articles