Fif, råd og forslag til at vende indvendige døre rundt

28 October 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Formentlig er det gang nummer 37, hvor du går rundt om et hjørne, og du er ved at støde på en af dine indvendige døre, som du satte op i sin tid.

Du har endda stadig en mindre bule i panden til at minde dig om de 11 gange, du har ramt den på kanten, mens du stod i dine egne tanker.

Du var ellers så stolt over den, da du satte den op i sin tid, men nu indser du, at den faktisk er farlig for dig og andre, og den er også grim at se på, sådan som den vender, så du tænker, at løsningen kan være at vende den rundt.

Det vil sige, at den side, der tidligere vendte den ene vej, nu kommer til at vende den anden vej – og omvendt.

Du troede ellers, du gjorde det perfekt i første omgang, men æstetisk var det heller ikke pænt, men du lod det blive. Men nu er tiden kommet til at gøre noget ved det!

Nu skal den indvendige dør vendes rundt

Her skal du bemærke, om det overhovedet kan lade sig gøre at vende døren rundt, så siderne kan skiftes rundt.

For på nogle af den slags døre, kan der være lavet huller til låse, hængsler med videre, som man ikke kan lappe op igen, i hvert fald ikke uden det kommer til at se grimt ud.

Desuden skal man helst bruge måske en person mere, der kan hjælpe med at holde, mens man selv måler op, så man får sat døren godt nok op, når man vender den rundt.

Efter lidt forsøg, alt efter om man er dygtig til det eller ej, så skal det nok lykkes, så den pæne side vender den rigtige vej!

Nu er problemet så bare, at døren stadig åbner den forkerte vej, så man risikerer at blive blive ramt 12. gang, for det hjalp jo ikke bare at skifte side på døren…

More articles