Find brugte biler til salg hos de bedste forhandlere i Danmark

07 May 2020
Astrid Pedersen

editorial

Har din bil nået den alder hvor du ikke længere føler dig helt tryg ved at køre i den – og er du nærmest sikker på at den ikke vil gå igennem næste syn? Så er det på tide at kigge sig om efter en erstatning for bilen. Du er sikkert allerede begyndt at lede efter din nye bil. Og måske har du allerede næsten besluttet dig for et mærke og en model.

Nye biler er dyre biler

Uanset hvilken type eller størrelse bil du søger, er eet dog 100% sikkert: Hvis du køber bilen fra ny, får du også lov at betale for den. I Danmark er priserne på nye biler urimeligt høje. Der pålægges fabriksnye biler op til flere skatter og afgifter, hvilket gør, at nye biler er meget omkostningstunge i anskaffelse.

Faktisk vil de færreste almindelige lønmodtagere i Danmark være i stand til at rejse det beløb, som svarer til nyprisen på en bil, uden at skulle gældsætte sig. Og når du finansierer indkøb af ny bil ved et dyrt bil lån, kan du se frem til mange år med månedlige afdrag.

Slip billigere fra dit bilkøb med en brugt bil

Samtidig vil din nye bil tabe det meste af sin værdi inden for de første 5 år. Det er et kendt fænomen at biler allerede begynder at tabe deres værdi fra det øjeblik bilen kører ud gennem forhandlerens port. Glæden ved den spritnye bil vil således vare kort – men gælden vil vare længe. I stedet for at købe en fabriksny bil, kan du således med fordel vælge at købe en bil med 3 – 5 år på bagen. Den vil nemlig have gennemlevet det meste af sit værditab, selv om den stadig har masser af kilometer tilbage i sig.

Du kan finde annoncer for brugte biler til salg på www.biltorvet.dk

More articles