Find de bedste lokaler til fest eller konference i Kerteminde

28 October 2021
Astrid Pedersen

editorial

Leder du efter de rette lokaler til afholdelse af fest eller reception? Så kan du finde hvad du søger hos Tornøes Hotel.

Hvem er Tornøes Hotel?

Tornøes Hotel er et hyggeligt og veldrevet hotel med tilhørende restaurant og selskabslokaler. Du finder Tornøes Hotel centralt i Kerteminde hvor hotellet igenne mange år har fungeret som gæstgiveri for tilrejsende, og som restaurant for lokale beboere.

Tornøes Hotel har til huse i smukke historiske bygninger, og ligger tæt på alting i den hyggelige nordfynske by Kerteminde. Du kan spise frokost, brunch eller aftensmad i restauranten på Tornøes Hotel – eller du kan vælge at booke et af de flotte og nyligt istandsatte selskabslokaler til din næste fest.

Lokaler til en hver anledning hos Tornøes Hotel

Uanset om du skal fejre et bryllup, afvikle en reception i forbindelse med en barnedåb eller ønsker at henlægge firmaets årlige julefrokost til festlige lokaler kan du finde de rette selskabslokaler hos Tornøes Hotel.

Når du vælger at benytte Tornøes Hotels selskabslokaler følger der selvfølgelig fuld forplejning med i prisen. Tornøes Hotel har lokaler i alle størrelser – og du kan sågar leje mødelokaler hos hotellet hvis du har brug for mere plads end hvad du kan finde i din virksomhed.

Tornøes Hotel forestår gerne forplejning i løbet af dit møde eller din konferencer. Og har du gæster eller møde deltagere, som kommer langvejs fra, kan disse indlogeres på hotellets flotte og veludstyrede værelser.

Andre fordele ved at vælge Tornøes Hotel

Med festlokaler hos Tornøes Hotel får du ikke alene flotte lokaler og lækker forplejning. Du får også stemningen fra den hyggelige by og de smukke omgivelser. Tornøes Hotel har udsigt over havnen i Kerteminde, og indbyder således også til at udforske området nærmere.

Du kan læse mere om Tornøes Hotel, og booke lokaler værelser via hotellets hjemmeside https://tornoeshotel.dk/selskaber/ 

More articles