Find de flotteste og mest funktionelle træterrasser hos din lokale tømrer

11 January 2021
Astrid Pedersen

editorial

I Danmark er sommeren lunefuld – men når solen endelig skinner, er den fantastisk. Derfor vælger flere og flere at tilbringe sommeren under hjemlige himmelstrøg frem for at rejse sydpå – og det er faktisk en rigtig god idé. Er du og din familie blandt dem som holder staycation i 2021 kan I med fordel bruge rejsepengene på at få opført en lækker træterrasse til haven.

Hvorfor skal jeg få bygget en træterrasse?

Måske tænker du at en træterrasse ikke er nødvendig for at du og din familie kan nyde sommeren i haven. Det kan jo sagtens lade sig gøre at slikke sol i en havestol på plænen – og med de rette havemøbler kan der dækkes op til aftensmad samme sted.

Men her skal du tænke på at en træterrasse giver et langt mere stabilt underlag. Med en træterrasse, som er hævet i niveau over resten af haven, kan du desuden nyde solen mens ungerne leger på plænen, helt uden at skulle frygte at få en bold i hovedet.

Din træterrasse kan danne en naturlig overgang mellem huset og haven hvilket du kan komme til at sætte pris på om morgenen hvor du kan nyde kaffe og rundstykker fra et solbeskinnet trædæk lige uden for køkkenet, stuen og soveværelset. Og hvis du vælger at lade hele eller dele af din træterrasse være overdækket vil du kunne tilbringe hyggelige efterårsdage i den friske luft, i læ for blæsten og i ly for regnen.

Kan jeg opføre min træterrasse selv?

Det kan ikke anbefales selv at give sig i kast med projekt træterrasse – heller ikke for at spare penge. Uanset hvor habil en gør det selv man du mener at være skal der en faglært tømrer til for at designe og konstruere solide og bæredygtige træterrasser. Du kan finde ham hos Kun Terrasser ApS på kun-terrasser.dk

More articles