Find de rette gasflasker fra Primagaz til virksomheder

23 February 2021
Astrid Pedersen

editorial

Flaskegas har sin anvendelse i mange brancher inden for erhvervslivet – ikke kun i relation til opvarmning af lokaler, men også når det handler om produktion. Det handler om at finde en gas type som passer til det område man beskæftiger sig med – og en leverandør som kan levere.

Bestil LPG gasflasker til erhverv online

Står du som indehaver af en erhvervsvirksomhed inden for industriel produktion eller måske hotel og restauration kan du med fordel vælge LPG som din foretrukne flaskegas.

Med LPG får du den reneste forbrænding fri for udledning af farlige og skadelige partikler og helt uden aflejringer af sod eller slagge. Du får en gas med en høj brændværdi og en ditto grad af energieffektivitet. På den måde kan du spare penge samtidig med at du gør såvel miljøet som klimaet en enorm tjeneste.

Samtidig vil du have nemt ved at styre forbrændingen og dermed temperaturen når du anvender LPG flaskegas hvilket gør denne særdeles velegnet til opvarmning af følsomme emner, eller til madlavning. Og vælger du at købe din LPG flaskegas via den danske leverandør Primagaz har du samtidig sikkerhed for at din leverance sker til tiden og efter aftale – hver gang.

Hvem er Primagaz?

Primagaz er Danmarks førende leverandør af LPG og den endnu mere bæredygtige variant BioLPG til det danske erhvervsliv samt til private forbrugere som køber LPG via detail handelen. Hos Primagaz finder du gasflasker i alle tænkelige størrelser og udformninger – og således og gasflasker som matcher dine ønsker og behov.

Primagaz er en del af det internationale samarbejde SHV Energy som er blandt de virksomheder som er længst fremme i skoene når det handler om udvikling af miljø og klima venlige brændstoffer til private kunder og til erhvervslivet. SHV er førende leverandør af LPG og BioLPG i 28 lande og således garant for det reneste produkt. Læs mere på Primagaz.dk

More articles