Find den bedste Ford mekaniker på dit lokale autoværksted

10 November 2021
Astrid Pedersen

editorial

Når man som bil ejer står for at skulle finde et godt autoværksted er det en god idé at vælge et som ligger tæt på bopælen. Så slipper man for lang transporttid – og det er dejlig nemt. Og så er det samtidig smart at vælge et autoværksted som er specialiseret inden for bilens mærke.

Hvor finder jeg den mest kompetente Ford mekaniker i Aalborg?

Hvis du er bosiddende i Aalborg, og i besiddelse af en Ford bil, kan du med fordel vælge den velrenommerede automekaniker Jysk Autocenter.

Hos Jysk Autocenter er du garanteret den mest professionelle behandling af din Ford bil. Alle de dygtige medarbejdere hos Jysk Autocenter er nemlig eksperter inden for Ford biler og kender samtlige modeller ud og ind.

Samtlige automekanikere og service teknikere tilknyttet Jysk Autocenter holder kontinuerligt deres viden og ekspertise ved lige gennem relevant efteruddannelse og løbende kurser. Dette er din garanti for at din Ford mekaniker er 100% up to date med de nyste modeller, og vil kunne varetage din Ford bils ve og vel uanset dennes årgang.

Få en god service aftale med Jysk Autocenter

Som kunder hos Jysk Autocenter har du mulighed for at indgå en favorabel service aftale med værkstedet. En sådan service aftale vil for eksempel kunne give dig adgang til en lang række ydelser samt rabatter på produkter.

Du vil kunne få hjælp til en masse rutine opgaver, for eksempel dæk skift når det er tid til at skifte fra sommer til vinterdæk og vice versa. Og du vil kunne opbevare de dæk, som ikke er i brug, på det til Jysk Autocenter hørende dæk hotel.

Hvis du er interesseret i en uforpligtende snak om dine og din bils behov for service og reparation kan du altid svinge forbi værkstedet – klik ind og få mere information på jyskautocenter.dk.

More articles