Find den perfekte fars dags gave

16 November 2021
Miranda Denise Rendboe

editorial

Den perfekte gave til far på grundlovsdag

En af årets vigtige begivenheder er fars dag. Ligesom der findes mors dag, er det en dag til at vise ekstra taknemmelighed overfor sin far. Udover søde ord kan dette bakkes godt op med gaver. Derfor har vi fundet de perfekte fars dags gaver. 

Hos DinGadget har de både sjove og brugbare gadgets til et budget, hvor alle kan være med. Her er nogle idéer:

– Boksebold til skrivebordet
– Vækkeur med skydeskive
– Chili Klaus’ julekalender (en tidlig fars dags gave)

Boksning kan foregå sikkert på kontoret

Det kan være svært at holde sine frustrationer inde, især hvis man er på arbejdspladsen. Vi har alle dårlige dage, eller den kollega som ikke lige er ens type, råbende kunder eller lignende. Med en boksebold til skrivebordet, er det muligt at komme ud med sine frustrationer selv på arbejdspladsen. Prøv den, det vil ændre din hverdag.

image

Har din far svært ved at komme op om morgenen? Vi bebrejder ham ikke! Gør det lidt lettere med et vækker med skydeskive. Det siges, at hvis dag starter ud godt, bliver resten af dagen god. Det tænker vi, kan hjælpes i gang med dette vækkeur. Din far vil skulle ramme skydeskiven, som er indbygget i larmen. Den popper op, når alarmen ringer. Der medfølger en lille plastikpistol, hvor han så skal ramme skydeskiven, før alarmen stopper. Så gør morgenen lidt sjovere fra første minut. 

Nu ligger jul og fars dag meget langt fra hinanden, men skal din far bevise, at han er en ægte mand? Så er det vist tid til en manddomsprøve. Hvad med Chili Klaus’ julekalender? Det kunne eventuelt være en idé at dyste om det. Det er altid sjovt med drengestreger, det er han nok ikke helt vokset fra. Og det er selvfølgelig okay ikke at bestå, det er er ikke fordi, der er én måde, at være mand på.

More articles