Find den rette akupunktør i København

02 November 2021
Astrid Pedersen

editorial

Er du allergiker, eller lider du af hyppige hovedpiner? Så kan du søge behandling i den alternative verden, for eksempel hos en akupunktør.

Hvad kan kureres med akupunktur?

Det er vigtigt at pointere at akupunktur ikke er en mirakuløs universal kur mod alverdens lidelser og dårligdomme. Når det så er sagt, bør det nævnes at akupunktur faktisk anvendes imod et bredt spektrum af tilstande – og at meget tyder på at smerter, allergiske reaktioner og inflammation faktisk kan lindres ved hjælp af akupunktur.

Akupunktur mod hovedpine

En meget udbredt anvendelse af akupunktur er mod hovedpine. Hovedpine kan have mange forskellige udspring, for eksempel spændinger eller migræne.

Uanset om du lider af tilbagevendende hovedpine som følge af overbelastning, eller om din hovedpine skyldes et tidligere traume – for eksempel hjernerystelse eller piskesmæld – vil en akupunktur behandling med sikkerhed kunne hjælpe dig.

Mange hovedpine patienter beretter om nærmest øjeblikkelig lindring, og kan mærke bedring i deres tilstand umiddelbart efter en akupunktur behandling. Vælger du at lade dig behandle med akupunktur på regelmæssig basis vil du mærke langtids effekterne i form af færre og mindre voldsomme hovedpiner.

Lindring af allergiske reaktioner og astma med akupunktur

Akupunktur anvendes også som et led i behandling af luftvejs lidelser og autoimmune sygdomme så som astma og allergi.

Med akupunktur kan balancen genskabes således at inflammationen i kroppen reduceres. På den måde kan du få lindring af dine allergiske symptomer ved hjælp af akupunktur – og varig bedring hvis du fortsætter med dine behandlinger.

Find en dygtig akupunktør i København

Er du bosat i hovedstaden er det nærliggende at vælge en akupunktør i dit lokal område. På Søndre Fasanvej i Valby tæt på Frederiksberg finder du Akupunktur Klinik. Du kan læse meget mere om Akupunktur Klinik, og bestille tid til akupunktur behandling online på klinikkens hjemmeside aku-punkturklinik.dk

More articles