Find det rette udstyr til ølbrygning online

01 December 2019
Astrid Pedersen

editorial

Skal der hjemmebrygget øl på bordet, næste gang drengene kommer forbi efter fodbold, eller der skal afholdes herreaften hjemme hos dig? Drømmer du om at dupere gæsterne med øl, du selv har fremstillet – og har du visioner om på sigt at skabe dine helt egne smags varianter af de mest kendte øl typer?

Så er det sådan set bare med at komme i gang. Det kræver hverken en længere uddannelse eller de helæt store forkundskaber at blive sin egen brygmester. Ligeledes er brygge udstyr til begyndere ikke videre plads krævende – og det behøver heller ikke at koste spidsen af en jetjager at brygge sit eget øl hjemme i privaten.

Find udstyr til ølbrygning online

Som novice ud i ølbrygningens ædle kunst har du mulighed for at anskaffe en komplet start pakke med alt, hvad du skal bruge til brygning af øl. Hos Hjemmebryggeren kan du formedelst ganske få penge erhverve dig en klassisk Starter Box, som indeholder gærtanke (2 styk) med literskala og gærrør, hævert med pumpe og flaskefylder, kapselpåsætter og 100 kapsler, analogt termometer, vægtfyldemåler, måleglas, og børster til rengøring af udstyret. Med denne pakke kan du nemt fremstille en solid og velsmagende øl, og samtidig få en god fornemmelse for hvorledes ølbrygning foregår.

Til selve brygningen kan du vælge ingrediens pakker til fremstilling af øl varianterne Spitfire Pale Ale, Brown Abbey Ale, Eeg Cracker Påskeøl, Mosaic Smash IPA, Rudi Fuel Julebryg, Hop Porn NEIPA, Waterloo Witbier, India Pale Ale Beerkits og Choco Brown Ale Beerkit. Samtlige ingrediens pakker er tilpasset nøjagtig til at give den lækreste og mest velsmagende øl som slutresultat, såfremt du følger den angivne fremgangsmåde. Efterhånden som du får sans for ølbrygning, kan du eventuelt skifte startsættet ud med et mere avanceret bryganlæg.

Du kan se hele det store udvalg af udstyr og ingredienser til ølbrygning på https://www.hjemmebryggeren.dk/ 

More articles