Find dit nærmeste apotek i Randers

01 September 2021
Astrid Pedersen

editorial

Hvis din læge har udskrevet en recept på medicin som du skal tage imod en bestemt lidelse skal du hente denne på dit lokale apotek. I det følgende kan du læse om apotekerne i Randers.

Du kan afhente din receptmedicin flere steder i Randers

Hvis du er bosiddende i eller i omegnen af Randers kan du hente din receptpligtig medicin på et af de tre apoteker i byen. Disse hedder henholdsvis Randers Jernbane Apotek, Apoteket Thorsbakke, og Langå Apotek.

Randers Jernbane Apotek er det største apotek i Randers og ligger placeret i byens centrum, nærmere betegnet på Vester Torv. Det er nemt at komme til apoteket til fods, på cykel, i bil eller med de offentlige transportmidler.

Samtidig har Randers Jernbane Apotek gode adgangs forhold for dig som bruger rollator eller sidder i kørestol. Det samme gør sig gældende for Apoteket Thorsbakke, som har sin beliggenhed i Randers Sundhedshus. Dette apotek er oplagt at anvende hvis du benytter en af de læger som har til huse i centeret.

Langå Apotek ligger i Langå som er en forstad til Randers, og får sine leverancer fra Apoteket Thorsbakke dagligt. Og endelig er der de tre medicin udleverings steder i Stevnstrup, Spentrup og Harridslev som du kan benytte hvis du ikke har mulighed for at komme ind til byen.

Hent din medicin på apoteket og få den bedste betjening

Den store fordel ved at hente receptpligtig medicin på det lokale apotek er at du her får adgang til professionel service. De dygtige farmaceuter og farmakonomer på apoteket står klar til at vejlede dig vedrørende indtag og dosering af din medicin.

Personalet ved alt hvad der er værd at vide om medicinens effekter og bivirkninger. Og indtager du i forvejen anden medicin kan de oplyse dig om eventuelle kontra indikationer.

Du kan finde dit nærmeste apotek i Randers på hjemmesiden randersjernbane.apotekeren.dk

More articles