Find en god lokal privatskole i København

04 august 2021
Astrid Pedersen

editorial

Har du et barn i den skolesøgende alder? Så bør du overveje en privatskole.

Hvorfor skal jeg sende mit barn i en privatskole?

Måske undrer du dig over hvad der får forældre til at vælge en privatskole frem for en kommunalt drevet folkeskole. Det kan virke underligt at man vælger en skole som koster penge når nu folkeskolen er gratis.

Men her skal du tænke på at det ikke er alle folkeskoler som passer lige godt til alle børns behov. Det er ikke sikkert at de kommunalt drevne folkeskoler, som ligger tæt på din bopæl, kan tilbyde de tjenester eller faciliteter som dit barn har brug for.

Ikke alle børn trives lige godt i den danske folkeskole. I så tilfælde er det godt at der findes alternativer i form af privat drevne skoler. Så er sandsynligheden for at finde en passende skole tæt på bopælen nemlig større. Og så behøver dit barn ikke at rejse mange kilometer hver dag for at passe sin skole.

Hvad er fordelen ved en privatskole i København?

Der ud over er der mange fordele at hente ved at vælge en privatskole i stedet for folkeskolen. De fleste privatskoler kan præsentere et langt mere sammentømret lærerkollegium med gode kræfter og kompetencer. Dette skyldes at en privatskole har mulighed for at gennemføre screenings procedurer som giver mulighed for at sammensætte lærerstaben ud fra særdeles kvalificerede kandidater.

Solide lærerkræfter er med til at højne det faglige niveau og sikrer sammen med de mere hensigtsmæssige normeringer bedre trivsel i klasseværelset.

Som oftest vil en privatskole også have stærke målsætninger som lærer, skolebestyrelse og forældre samarbejde om at nå. Og derfor vil du med en privatskole være sikret bedre sammenhængskraft mellem skole og hjem.

Johannesskolen er blandt de mere velrenommerede privatskoler i København og på Frederiksberg – læs mere på Johannesskolen.dk

Flere Nyheder