Find sjove elbiler til børn

23 October 2020
Astrid Pedersen

editorial

Hvis dit barn elsker at køre med i bilen når du skal ud og handle, eller kigger langt efter lastbiler, traktorer og andre erhvervs køretøjer og landbrugs maskiner, er der meget der kan tyde på at den lille er glad for motorer. Derfor er det oplagt at glæde ham eller hende med en sjov og spændende elbil eller anden form for køretøj med elmotor.

Det er nemlig ikke kun de traditionelle personbil modeller som fås i en legetøjs udgave til små børn. Også traktorer, ATV’er, lastvogne og sågar motorcykler fås med batteri og fjernbetjening, til glæde for de små fart entusiaster.

Mange af disse børne elbiler fås desuden med fjernbetjening så forældre eller andre voksne kan styre elbilen for barnet. På den måde kan udendørs leg være sjovt for selv de mindste som endnu ikke kan bruge traditionelle legeredskaber som for eksempel en havetrampolin eller et gyngestativ.

Hvor finder jeg de bedste elbiler til børn?

Hos Ude-Leg finder du et stort og varieret udvalg af forskellige el køretøjer i forskellige størrelser og typer. Du bør først og fremmest kigge på motor størrelsen, når du står for at skulle vælge elbil til dit barn.

Du kan vælge imellem 6v, 12v og 24v samt ATV. De kraftigere motorer hører til de mere terrængående biler og henvender sig dermed primært til de lidt større børn. Hvis du leder efter en elbil til et mindre barn bør du vælge et køretøj med en mindre motor som er forsynet med fjernbetjening således at du selv kan styre kørslen.

Til det lidt større barn kan du med fordel anskaffe en ATV med en kraftigere elmotor, som kan byde på timevis af udendørs leg og morskab. Og et barn, som har styr på balancen, vil have stor glæde af en elmotorcykel.

Se det store udvalg af elbil børn på Ude-Leg.dk

More articles