Fiskekasser til lystfiskeri

13 December 2021
Astrid Pedersen

editorial

Skal sommerferien næste år tilbringes hjemme i Danmark? Så har du og din familie truffet et klogt valg.

Det danske sommerland er nemlig rigt på oplevelser og kan byde på mange spændende og sjove eventyr for store og små. Den danske natur er sikker at færdes i, og det danske klima er helt tilforladeligt uden de store udsving eller voldsomme vejrlig.

Det betyder at I med stor fordel kan tage på camping eller sommerhus ferie i en hvilken som helst del af Danmark. Og uanset hvor I vælger at tage hen vil der være mulighed for masser af morsomme og udfordrende aktiviteter – for eksempel fiskeri.

Find det rette fiskegrej til familiens udflugter

Det er oplagt at invitere ungerne med på fisketur. De fleste børn sætter pris på spændingen ved selv at fange familiens aftensmad. Både børn og voksne kan have glæde af en dag ved søen, åen eller stranden i selskab med fiskestænger, flåd, lodder, blink og madding.

image

I Danmark kan du formedelst få hundrede kroner erhverve dig et fistetegn som gælder hele sæsonen. De mindste behøver intet fisketegn for at fiske i danske åer og søer eller fra kysterne. Og benytter I en af de mange put and take søer, som findes rundt omkring i landet, kan I fiske med dagspas hvis i ikke ønsker at købe fisketegn for hele året.

Når I fisker er det en god idé at have det rette grej. Foruden fiskestænger, lodder og flåd skal I bruge blink, hjul, liner og eventuelt diverse forfang hvis I fisker fra båd. Derfor er det en god idé at investere i en decideret fiskekasse som kan indeholde alt det nødvendige udstyr – og gerne i pæn orden så intet bliver væk.

Hos Billigt Fiskegrej finder du, foruden et stort udvalg af udstyr og tilbehør, fiskekasser i top kvalitet. Se hele udvalget på billigtfiskegrej.dk

More articles