Fjern de grimme mærker i gulvet med en gulvafhøvling

30 April 2019
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Har du ikke fået gjort noget ved gulvet i din bolig i Roskilde i noget tid? Eller er du flyttet ind i en bolig, hvor gulvene trænger til en overhaling? I begge tilfælde er det en god ide for dig, at du sørger for at få gjort noget ved dem. Og det behøver faktisk ikke at være så svært. Med en gulvafhøvling bliver der typisk taget så meget af gulvet, at de grimme mærker forsvinder. Derefter får du et gulv, der er flot igen. Du behøver altså ikke at bruge penge på et nyt gulv lige foreløbig. 

Der findes en række forskellige firmaer i Roskilde og omegn, der kan hjælpe dig med en gulvafhøvling. Et af dem, der helt klart er værd for dig at undersøge, er gkservice.dk. De har mange års erfaring og kan derfor helt sikkert levere et flot resultat hjemme hos dig. Er du i tvivl, om dit gulv har brug for en gulvafhøvling eller en gulvafslibning, er du også altid velkommen til at kontakte dem. De kan stå for begge typer af opgaver og kan derfor nemt hjælpe dig med at vurdere, hvad dit gulv egentlig har brug for. En gulvafhøvling er nemlig en større omgang end en gulvafslibning. 

Når du skal have afhøvlet gulvet, kommer det både til at støve og larme. Derefter skal gulvet have en efterbehandling, og det er forskelligt, hvor lang tid den er om at tørre. Derfor kan der godt gå flere dage, inden du kan komme ind i rummet igen. Samtidig er alle dine andre rum fyldt med møblerne fra det rum, der skal afhøvles. Det er derfor en god ide, at du overvejer at finde et andet sted at være, når du skal afhøvlet gulv. For eksempel kan du kombinere det praktiske med det hyggelige og få ordnet gulvet, mens du er på ferie. 

More articles