Flot trægulv i din nye bolig med en gulvafslibning i Viborg

04 September 2019
Astrid Pedersen

editorial

Gamle trægulve er for det meste slidte at se på – i hvert fald hvis de ikke for nylig har modtaget en professionel behandling, og især hvis de ikke er blevet passet og plejet efter forskrifterne. Er du og din familie den nye ejer af et hus eller en lejlighed, som er udstyret med et trægulv af ældre dato, bør I som det første tage træværket i grundigt øjesyn. Det vil nemlig sandsynligvis ikke fremstå så strålende og ensartet, som man kunne ønske.

Måske har forrige beboer ikke gjort sig umage med at give gulvet den rette pleje og vedligeholdelse, og det er ikke sandsynligt, at en sælger vil bekoste en gulvafslibning på gulvet i et hus eller i en lejlighed, som alligevel snart skal sælges. Derfor er det en rigtig god idé at sætte gulvet i stand inden I flytter ind. Når først møblerne står i boligen, og familien har genoptaget det vante liv, kan det godt være op ad bakke at få foretaget de rettemanøvrer i den henseende.

Hvordan får jeg et trist og træt trægulv til at skinne?

Når et trægulv har nået det stadie af slitage, hvor støv og skidt synes at hænge fast i overfladen, og denne i øvrigt er en mosaik af fastgroede pletter, skjolder og andre misfarvninger, er det umuligt at få gulvet pænt ved almindelig gulvvask. Her bør du kontakte din lokale gulvmand, som helst sikkert kan hjælpe med såvel gulvafslibning og efterbehandling forud for indflytning.

På den måde er gulvet smukt, og efterbehandlingen tilstrækkeligt hærdet, inden I fylder lejligheden med møbler og tæpper. Og så slipper du selv for besværet med at leje maskine til gulvslibning samt indkøbe diverse udstyr og materialer.

Få et godt tilbud på en professionel gulvafslibning i Viborg hos Gulvkanonen

Din lokale gulvmand finder du hos Gulvkanonen – læs mere, og bestil et godt tilbud, på Gulvkanonen.dk

More articles