Flotte gardiner i alle rum med hjælp fra din gardinbus

25 januar 2020
Astrid Pedersen

editorial

Det er ikke altid så nemt at købe gardiner til hjemmet. Det kan være vanskeligt at vælge, hvilken type gardin som passer til éns stue, når man står i butikken. Samtidig er det ikke altid lige let at forestille sig præcis hvilken gardin type man ønsker sig, når man står hjemme i stuen og kigger på vinduerne. Og så skal der måles op til gardiner, således at disse kommer til at passe perfekt. Det er nemlig de færreste gardiner, som passer 100% til vinduerne, hvis du blot køber dem færdigt syede.

Skal du have glæde af dine gardiner i mange år, er det en god idé at overlade opgaven med opmåling til – og tilpasning af – gardiner til en professionel gardinmand. Så er du sikker på at få de gardiner, som passer til både din smag og dine vinduers størrelse. Og vælger du at lade Gardinbus.nu forestå arbejdet, er du garanteret et flot resultat

Hvordan kan Gardinbus.nu hjælpe mig?

Gardinbus.nu er et smart koncept, hvor din gardinmand kommer hjem til dig medbringende måleudstyr og stofprøver i sin lille bus. Med Gardinbus.nu, får du mulighed for at vælge blandt et stort sortiment af prøver på forskellige typer af gardiner, som du får lov at se i de værelser, hvori de ønskes ophængt.

Når du har fundet den gardin type, du synes om, måler de dygtige folk fra Gardinbus.nu op således at gardinerne kan sys præcist efter mål. Og afslutningsvis vil gardinerne blive fremstillet og bragt hjem til dig, hvorpå Gardinbus.nu’s medarbejdere vil montere dem som ønsket.

Gardinbus.nu er leveringsdygtig i en lang række forskellige gardin typer, for eksempel Luxaflex, plissé gardiner, almindelige gardiner, foldegardiner, lamelgardiner, persienner, rullegardiner, træpersienner, Copenhagen Blinds, og flere variationer over temaet afskærmning.

På Gardinbus.nu’s hjemmeside kan du læse meget mere om Gardinbus.nu’s produkter og ydelser – klik ind på Gardinbus.nu for mere information.

Flere Nyheder