Flotte træterrasser i bæredygtigt design

14 January 2021
Astrid Pedersen

editorial

Når du og familien har besluttet jer for at få opført en træterrasse, bør I opsøge en faglært håndværker. Det er nemlig sin sag at designe, konstruere og opføre en træterrasse, hvis denne skal udgøres af andet og mere end et fladt trædæk placeret direkte på plænen. I visse tilfælde kan det være nødvendigt at få nedlagt et fundament. Og til det arbejde kan I med fordel vælge den velrenommerede tømrer virksomhed Kun Terrasser.

Hvorfor vælge Kun Terrasser når jeg ønsker mig en ny træterrasse?

Når du lader Andreas la Cour fra Kun Terrasser designe og opføre din nye træterrasse kan du være sikker på at altid bliver præcis som du ønsker det. Andreas la Cour har mange års erfaring med at udforme og konstruere træterrasser således at de passer præcis til ejendommen, og skaber en smuk og naturlig overgang mellem hus og have.

Med Andreas la Cour til hjælp kan du få den træterrasse du drømmer om. Andreas la Cour sætter en stor ære i at skabe træterrasser som gør kunden glad og tilfører boligen værdi på mange måder. Du kan være helt sikker på at din nye træterrasse er resultatet af en gennemarbejdet plan som tager højde for alle tænkelige forhold, og at din træterrasse kan holde sig smuk og attraktiv i mange år fremover.

Uanset om du ønsker din træterrasse udført i en rustik træsort med et naturligt look eller om du ønsker dig en bejdset sort terrasse, kan Andreas la Cour med sikkerhed hjælpe dig. Andreas la Cour kender sit terrasse design til perfektion og ved præcis hvilke træsort som egner sig bedst til at skabe de ønskede resultater, og hvorledes trædækket skal behandles for at opnå det flotteste finish.

Du kan se eksempler på tidligere udført arbejde fra Andreas la Cours hånd på Kun Terrassers hjemmeside kun-terrasser.dk

More articles