Forny dit hjem: Brug en professionel maler!

08 December 2019
Anne-Mette Hansen

editorial

Drømmer du om at skabe en helt ny atmosfære i dit hjem? Bor du i lejlighed? Er du flyttet i nyt hus? Eller vil du forvandle din bolig til en salgsklar perle? Nymalede vægge kan få ethvert hjem til at stråle og se helt fantastisk ud. Det kan være, at dine hvide vægge trænger til at blive frisket op. Men det kan også være smukt at male en enkelt væg i rummet i en mere fremtrædende farve. Der er mange muligheder. Derfor er det rart at have en professionel og erfaren maler, som du kan spørge til råds. Søger du en maler i Hvidovre? Så læs med i artiklen her!

Sådan fornyer du dit hjem med maling af vægge

Hvide vægge kan være kedelige at se på. Har du ikke så mange malerier eller andet pynt på dine vægge, er det ideelt i stedet at skabe liv i rummet med en farverig væg. Det kunne være en mørkeblå eller rosa væg i stuen. Den må gerne komplementeres af møbler i samme eller matchende nuancer. I soveværelset kan du skabe ro med en bleg grøn eller en dyb mørkegrå. På børneværelset er der rig mulighed for at slå sig løs med farver. Her kan du også lade børnene være med til at bestemme farven. 

Find frem til en professionel maler i Hvidovre

I Hvidovre finder du malerfirmaet Malerkanonen. De maler faktisk huse og lejligheder på hele Sjælland. Derfor har deres medarbejdere virkelig meget erfaring. De er både dygtige til at male, men også gode til at rådgive om valg af maling og farver samt den mest effektive løsning på netop dit malerprojekt. For at du ikke skal være i tvivl om kvaliteten af deres arbejde, så giver de altid 3 års garanti på udført arbejde – så det er lige meget, om de har spartlet, opsat filt, malet indvendigt eller udvendigt, alt er udført med stor ekspertise og fokus på kvalitet. 

Læs meget mere om denne maler i Hvidovre

More articles